Sådan forholder vi os under Coronakrisen

Hos HERI følger vi statsministerens anbefalinger og gør hvad vi kan for at fungere normalt samtidig med at vi tager situationen meget alvorligt og følger alle anvisninger. De medarbejdere der har mulighed for det arbejder hjemmefra.

Heri Lynge holder åbent som normalt og vi får stadig varer fra langt de fleste leverandører.

Heri Helsinge er lukket de næste 14 dage.

Kommer du i butikken, så beder vi dig om at følge myndighedernes anbefalinger - og husk at holde afstand til personalet. Der vil være håndsprit ved disken og vi spritter disk og dankortterminal af jævnligt.

Du har også mulighed for at ringe til butikken i Lynge og bestille varer der kan hentes foran butikkens dør på et aftalt tidspunkt. Varerne betales via mobilepay. Ring på 48 18 78 55.

Foretrækker du at handle via nettet er webshoppen åbent 24/7 som altid. Vi pakker og sender varer ud som normalt - med forbehold for eventuelle ændringer som f.eks. forsinkelser hos GLS/postnord og vores leverandører. Langt de fleste vil modtage deres varer inden for få dage. Vil du have din pakke leveret lige til døren derhjemme, så vælg postnord.

Alt fragt er gratis.

Hver gang du handler for 1000 kr. og derover får du et gavekort på 200 kr. – uanset om du handler i butikken eller på heri.dk