Alle priser er inkl. moms og der tages forbehold for tastfejl.
På heri.dk kan der betales med:
Dankort
Visakort
Visa Elektron
Mastercard
American Expres
Der tages ikke gebyr ved betaling på heri.dk.

Ved kortbetaling trækkes pengene først, når ordren er ekspederet og der kan aldrig trækkes et større beløb end det du har godkendt.
Data du sender i forbindelse med køb på betalingskort er krypteret (SSL) og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken heri.dk eller andre har mulighed for at læse disse data.
Beløb til indbetaling fremgår ved godkendelsen af ordren samt af din ordrebekræftelse, som fremsendes umiddelbart efter dit køb.

For at du kan indgå aftale med os på heri.dk, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse


Persondatapolitik

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos HERI RIDEUDSTYR ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Direktøren, Pia Britton,  Betina Tranebjerg for HERI RIDEUDSTYR ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på heri.dk er Foto og web ansvarlig Pia Britton. (Scannet)
Oplysninger afgivet til heri.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din opgivne mailadresse. E-mailadressen videregives ikke til andre.
Som registreret hos HERI RIDEUDSTYR ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til HERI RIDEUDSTYR ApS via e-mail net@her.dk