Fortrydelsesret

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på heri.dk.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;
     
    1. 
Har modtaget din vare.
    2. 
Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre,
        og som leveres enkeltvis.
    3. 
Får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare,
        der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved net@heri.dk I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varer undtaget fortrydelsesretten

   1. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

   2. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret,
       og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
Varerne kan selvfølgelig prøves på dig eller din hest, men sørg for ved f.eks. dækkener eller lignende at lægge et lagen på hesten først, så produktet ikke bliver tilsmudset.
Hvis varerne er beskadiget eller der er mangler ved ankomst, bedes du straks kontakte os, da de er forsikrede under forsendelse. Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til net@heri.dk.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Heri rideudstyr
Vassingerødvej 143
3540 Lynge

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse. Husk ordre bekræftelse.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Kundeservice

Vi har personale ved telefonen, som sidder klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål. Ring på nummeret:

48 18 78 55

Sadelservice
Sadelservice alle ugens dage - klik her!

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret, vi sender ca. 2 nyhedsbreve i måneden

Tilmeld dig her!

Åbningstider

Mandag til fredag: kl. 10:00-18:00 (Helsinge: kl. 11-17:30)
Lørdag: kl. 9:00-14:00 (Helsinge: kl. 10-14)

Fleksibel betaling

Bestil nu og få faktura til senere betaling
Mulighed for ratebetaling af faktura købet
Klik her for at læse mere om fleksibel betaling

HERI Rideudstyr - Vassingerødvej 143, 3540 Lynge, Tlf. 4818 7855 - Laugøvej 17, 3200 Helsinge TLF 21152021 - E-mail ordre@heri.dk
dansk (danmark)heri club
Klik her for vores mobilside