Persondatapolitik og nyhedsbrev

Persondatapolitik

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos HERI RIDEUDSTYR ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Direktøren Jane Meijers og Betina Tranebjerg for HERI RIDEUDSTYR ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på heri.dk er web ansvarlig Betina Tranebjerg. (Scannet)
Oplysninger afgivet til heri.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din opgivne mailadresse. E-mailadressen videregives ikke til andre.
Som registreret hos HERI RIDEUDSTYR ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til HERI RIDEUDSTYR ApS via e-mail net@heri.dk


Nyhedsbrev

Du kan vælge at modtage vores nyhedsbrev. Nyhedsbrevet vil indeholde relevante informationer om Heri Rideudstyr og vores produkter samt aktuelle tilbud og evt events eller fordrag.
Du modtager kun nyhedsbrevet når du udtrykkeligt har sagt Ja hertil.
Nyhedsbrevet udsendes kun når der er aktuelle nyheder eller tilbud til dig ca 2 om måneden
Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på afmeld i bunden af et nyhedsbrev.

Kundeservice

Vi har personale ved telefonen, som sidder klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål. Ring på nummeret:

48 18 78 55

Sadelservice
Sadelservice alle ugens dage - klik her!

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret, vi sender ca. 2 nyhedsbreve i måneden

Tilmeld dig her!

Åbningstider

Mandag til fredag: kl. 10:00-18:00 (Helsinge: kl. 11-17:30)
Lørdag: kl. 9:00-14:00 (Helsinge: kl. 10-14)

Fleksibel betaling

Bestil nu og få faktura til senere betaling
Mulighed for ratebetaling af faktura købet
Klik her for at læse mere om fleksibel betaling

HERI Rideudstyr - Vassingerødvej 143, 3540 Lynge, Tlf. 4818 7855 - Laugøvej 17, 3200 Helsinge TLF 21152021 - E-mail ordre@heri.dk
dansk (danmark)heri club
Klik her for vores mobilside